Iets te vieren? Bekijk hier onze arrangementen.
Basic
Standard Meest populair!
All-in
Tappas buffet
Gehaktballetjes in tomatensaus
Pasteitje gevuld met tonijn
Moorse varkensspiesjes
Aardappeltortilla
Champignons gevuld met pesto en mozzarellakaas
Calamares (gefrituurde inktvisringen)
Gemarineerde pikante kippenpootjes
Sweet peppers gevuld met roomkaas
Gemarineerde olijven
Manchego kaas (Spaanse schapenkaas)
Groene olijven tapenade
Garnalen in knoflookmarinade
Spies van koningsolijf met Italiaans zongedroogde tomaatje
Spaanse Charcuterie
Brood en dipsausen
Aioli (Spaanse knoflookmayonaise)
Mojo suave (Spaanse pikante saus)
Vanaf 15 personen €25,- per persoon.
Soep buffet
Keuze uit twee soorten soep. De soepen worden geserveerd met brood / boter / tapenade / olijven / croutons en uitgebakken spekjes.
Mosterdsoep
Tomatensoep
Uiensoep
Vissoep
Pompoensoep *
Bospaddestoelensoep *
Preisoep
Runderbouillon
Erwtensoep *
Kerriesoep
*Seizoensgebonden soep
Vanaf 10 personen €5,50 per persoon.
Koud
Brood, boter, tapenade en olijven.
Luxe vleessalade met salami, rauwe ham, meloen, divers fruit en chorizo.
Luxe vissalade met diverse soorten gerookte vis: haring, forel, zalm, makreel aangekleed met fruit des mer en Hollandse garnalen.
Gemarineerde beenham in klem met honing-mosterd-dille saus.
Warm
Gebakken aardappelen
Friet en mayo of aardappelpuree
Warme seizoensgroenten (2x)
Groentequiche
Groene salade
Keuze uit twee van de volgende gerechten:
Sukade met prei à la crème;
Varkenshaasmedaillons met champignonsaus;
Kiphaasjes in paprikasaus;
Runderstoofpot;
Spareribs;
Gehaktschotel met bladerdeeg;
Keuze uit een van de volgende vis items:
Gestoofde zalmzijde met witte wijn- dille en fruits des mer;
Gegrilde botervis met kerriesaus;
Gekookte mossels in schaal (seizoensgerecht);
Kabeljauw met mosterdsaus.
Vanaf 20 personen €25,00 per persoon.
Stamppot buffet (1 oktober t/m 31 maart)
Keuze uit maximaal 4 stamppotten
Boerenkool
Andijvie
Zuurkool
Witlof met zalmsnippers
Hutspot
Rode kool
Spruiten
Keuze uit maximaal 4 vleessoorten
Gehaktbal
Ribkarbonade
Rookworst
Speklap
Stoofpot
Klapstuk
Zilveruitjes, uitgebakken spek, piccalilly, mosterd en augurk.
Vanaf 10 personen, €15,00 per persoon.
Wildbuffet
(1 november t/m 1 maart)
Gebakken aardappelen met spek, ui en champignons.
Aardappel-truffelpuree.
Seizoensgroenten (rode kool, spruiten of zuurkool)
Groentequiche (prei, spek en kaas)
Brood, boter en tapenade
Wildsalade met gerookte eend, parelhoender of pad do’s
Diverse wildpatés
Rauwkostsalade
Keuze uit drie van de volgende items:
Gestoofde hazenbout en kastanje puree;
Wildstoof;
Wildzwijn procureur of wild zwijn spareribs;
Hertenbout met pado;
Gekonfijte eendenboutjes;
Eend in rode wijnsaus;
Vanaf 15 personen. €29,50 per persoon.
Tegen een meerprijs van €5,00:
Hertenbiefstuk
Hazenrugfilet
Eendenborstfilet